Asuntokamari LKV Oy

Asuntokamari yrityksenä

Asuntokamari aloitti toimintansa Ähtärissä vuoden 1997 alussa yhden naisen voimin. Tänään yrityksessä välitystyötä tekevät kaksi raudanlujaa kiinteistönvälityksen ammattilaista, jotka ovat tehneet Asuntokamarista Ähtärin johtavan kiinteistönvälitystoimiston. Nöyrä kiitos siitä teille asiakkaillemme. Ähtärin lisäksi toimimme myös lähikunnissa kuten Virroilla, Alavudella, Kuortaneella, Alajärvellä ja Soinissa.

Meillä on Ähtärin kattavin tarjonta myytäviä asuntoja ja vapaa-ajan asuntoja. Näin myyjälle saattaa löytyä myös ostettava kohde kauttamme vaivattomasti. Meiltä löytyy asiantuntemusta myös metsätilojen ja arvokiinteistöjen myyntiin. Ja jos sopivaa kohdetta ei listoiltamme löydy, kanssamme voi tehdä ostotoimeksiannon, jolloin etsimme toivettasi vastaavan kohteen, päätös ostosta on kuitenkin aina sinulla.

Miksi valita meidät?

Kun asunto- tai kiinteistöomaisuutesi myynti tulee ajankohtaiseksi, sinun ei tarvitse tietää, mitä pitäisi tehdä – riittää, että soitat meille tai tulet käymään. Me ohjaamme sinut ensitapaamisesta kaupantekoon saakka varmoin ottein. Uskomme rehellisyyteen ja realismiin, teemme ahkerasti töitä jalat tukevasti maassa.

Me toimimme paikallisesti ja asumme Ähtärissä, tunnemme siis nämä kulmat kuin omat taskumme. Asiakkainamme on yksityisiä henkilöitä, kuolinpesiä ja yrityksiä. Olemme raudanlujia ammattilaisia ja alamme asiantuntijoita, jotta sinun ei tarvitse olla.

Henkilökohtainen

Saat meiltä henkilökohtaista palvelua iloisella asenteella.

Paikallinen

Olemme välittäneet Ähtärissä ja lähikunnissa jo vuodesta 1997.

Pankkivapaa

Yksityisenä toimistona emme ole sidoksissa pankkeihin.

Palvelumme

Asunto- ja kiinteistönvälitys

Kauppa- ja lahjakirjojen laatiminen

Maa- ja metsätilojen välitys

Kaupanvahvistukset

Vuokravälitys

Arviointipalvelut

Reija-Kaskimaki

Reija Kaskimäki

Yrittäjä, LKV, YKV,
Julkinen kaupanvahvistaja

P. 040 555 9182

reija.kaskimaki@asuntokamari.fi

Tommi-Poyry

Tommi Pöyry

Kiinteistönvälittäjä, LKV,
Metsätalousinsinööri (AMK)

P. 050 309 9297

tommi.poyry@asuntokamari.fi

Suunnitteletko asunnon myyntiä?

Teemme maksuttoman hinta-arvion asunnostasi.