Asuntokamari LKV Oy

Asuntokamari yrityksenä

Asuntokamari aloitti toimintansa Ähtärissä vuoden 1997 alussa.  Vuosikymmenien periksiantamaton työ on tehnyt Asuntokamarista Ähtärin johtavan kiinteistönvälitystoimiston. Nöyrä kiitos siitä kuuluu teille asiakkaillemme. Ähtärin lisäksi toimimme myös lähikunnissa kuten Virroilla, Alavudella, Kuortaneella, Alajärvellä ja Soinissa.

Asuntokamarilla on Ähtärin kattavin tarjonta myytäviä asuntoja ja vapaa-ajan asuntoja. Näin myyjälle saattaa löytyä myös ostettava kohde kauttamme vaivattomasti. Asuntokamarilla löytyy asiantuntemusta myös metsätilojen ja arvokiinteistöjen myyntiin. Jos sopivaa kohdetta ei listoilta löydy, kanssani voit tehdä ostotoimeksiannon, jolloin etsin toivettasi vastaavan kohteen, päätös ostosta on kuitenkin aina sinulla.

Miksi valita minut?

Kun asunto- tai kiinteistöomaisuutesi myynti tulee ajankohtaiseksi, sinun ei tarvitse tietää, mitä pitäisi tehdä – riittää, että soitat minulle tai tulet käymään. Ohjaan sinut ensitapaamisesta kaupantekoon saakka varmoin ottein. Uskon rehellisyyteen ja realismiin, teen ahkerasti töitä jalat tukevasti maassa.

Toimin paikallisesti ja asun itse Ähtärissä, tunnen siis nämä kulmat kuin omat taskuni. Asiakkainani on yksityisiä henkilöitä, kuolinpesiä ja yrityksiä. Olen raudanluja ammattilainen ja alan asiantuntija, jotta sinun ei tarvitse olla.

Henkilökohtainen

Saat henkilökohtaista palvelua iloisella asenteella.

Paikallinen

Olen välittänyt Ähtärissä ja lähikunnissa jo vuodesta 1997.

Pankkivapaa

Yksityisenä toimistona Asuntokamari ei ole sidoksissa pankkeihin.

Palveluni

Asunto- ja kiinteistönvälitys

Kauppa- ja lahjakirjojen laatiminen

Maa- ja metsätilojen välitys

Kaupanvahvistukset

Vuokravälitys

Arviointipalvelut

Reija-Kaskimaki

Reija Kaskimäki

Yrittäjä, LKV, YKV,
Julkinen kaupanvahvistaja

P. 040 555 9182

reija.kaskimaki@asuntokamari.fi

Suunnitteletko asunnon myyntiä?

Pyydä maksuton hinta-arvion asunnostasi.