Suunnitteletko asunnon myyntiä?

Ota ammattilainen avuksesi

Jokainen kohde on meille yhtä tärkeä

Haluamme kohdata asiakkaamme henkilökohtaisesti, jotta voimme kartoittaa, mitä myymme ja mitä meiltä toivot. Palvelemme sinua rautaisella ammattitaidolla ja paikallistuntemuksemme on vahva.

Myynnissämme satsaamme laatuun ja luotettavuuteen. Kun jätät asuntosi meille myyntiin, tuomme esiin sen parhaat puolet kuvin ja sanoin faktoja unohtamatta. Myyntikohteet on esillä valtakunnan johtavissa portaaleissa, täällä kotisivuillamme ja Facebookissa.

Laadimme itsemyyjille myös kauppakirjat ja meiltä saat kiinteistökaupoissa tarvittavan kaupanvahvistajan palvelut. Kaupanteko hoituu kauttamme myös etänä sähköisiä palveluja käyttäen. Näin myyjän ja ostajan ei tarvitse ajella pitkiä matkoja vaan kaupat voi tehdä vaikka kotoa käsin.

Asuntokamari on Suomen Kiinteistönvälittäjien (SKVL) jäsen ja meillä on SKVL:n myöntämä Laatuserfikaatti. Noudatamme toiminnassamme Hyvää Kiinteistönvälitystapaa sekä kiinteistönvälityksen eettisiä sääntöjä.

Niin myyjänä kuin ostajanakin voit luottaa siihen, että toimimme vastuullisesti ja saat meiltä tarvittavat ja oikeat tiedot myynti- ja ostopäätöstä varten. Meillä ei ole aikaa tehdä asioita kahteen kertaan, joten teemme ne kerralla kunnolla.

Myyntipalvelumme sisältää

Realistisen hinta-arvion

Kohteen asiakirjat

Pohjapiirustuksen

Tarjousneuvottelut

Myyntisuunnittelun

Myyntimateriaalit

Markkinoinnin eri kanavissa

Kaupanteon

Rahoituksen suunnittelun

Laadukkaat kohdekuvat

Asuntoesittelyt

Vero-ohjeistuksen

Reija-Kaskimaki

Reija Kaskimäki

Yrittäjä, LKV, YKV,
Julkinen kaupanvahvistaja

P. 040 555 9182

reija.kaskimaki@asuntokamari.fi

Tommi-Poyry

Tommi Pöyry

Kiinteistönvälittäjä, LKV,
Metsätalousinsinööri (AMK)

P. 050 309 9297

tommi.poyry@asuntokamari.fi

Suunnitteletko asunnon myyntiä?

Teemme maksuttoman hinta-arvion asunnostasi.