Suunnitteletko asunnon myyntiä?

Ota ammattilainen avuksesi

Jokainen kohde on minulle yhtä tärkeä

Haluan kohdata asiakkaani henkilökohtaisesti, jotta voin kartoittaa, mitä myyn ja mitä minulta toivot. Palvelen sinua rautaisella ammattitaidolla ja paikallistuntemukseni on vahva.

Myynnissä satsaan laatuun ja luotettavuuteen. Kun jätät asuntosi minulle myyntiin, tuon esiin sen parhaat puolet kuvin ja sanoin faktoja unohtamatta. Myyntikohteet on esillä valtakunnan johtavissa portaaleissa, täällä kotisivuilla ja facebookissa.

Laadin itsemyyjille myös kauppakirjat ja kauttani saat kiinteistökaupoissa tarvittavan kaupanvahvistajan palvelut. Kaupanteko hoituu kauttani myös etänä sähköisiä palveluja käyttäen. Näin myyjän ja ostajan ei tarvitse ajella pitkiä matkoja vaan kaupat voi tehdä vaikka kotoa käsin.

Asuntokamari on Suomen Kiinteistönvälittäjien (SKVL) jäsen ja yrityksellä on SKVL:n myöntämä Laatuserfikaatti. Noudatamme toiminnassamme Hyvää Kiinteistönvälitystapaa sekä kiinteistönvälityksen eettisiä sääntöjä.

Niin myyjänä kuin ostajanakin voit luottaa siihen, että toimin vastuullisesti ja saat tarvittavat ja oikeat tiedot myynti- ja ostopäätöstä varten. Kun usein aikaa ei ole tehdä asioita kahteen kertaan, joten teen ne kerralla kunnolla.

Myyntipalvelu sisältää

Realistisen hinta-arvion

Kohteen asiakirjat

Pohjapiirustuksen

Tarjousneuvottelut

Myyntisuunnittelun

Myyntimateriaalit

Markkinoinnin eri kanavissa

Kaupanteon

Rahoituksen suunnittelun

Laadukkaat kohdekuvat

Asuntoesittelyt

Vero-ohjeistuksen

Reija-Kaskimaki

Reija Kaskimäki

Yrittäjä, LKV, YKV,
Julkinen kaupanvahvistaja

P. 040 555 9182

reija.kaskimaki@asuntokamari.fi

Suunnitteletko asunnon myyntiä?

Pyydä maksuton hinta-arvion asunnostasi.