Myytävät kohteet Ähtäri ja lähikunnat

Paritalo,  724,0 m2

Asunto ja urheilutalo / seurantalo

49 900,00 €

map Inkantie 207, 34980 Virrat

my_location Katso sijainti kartalla

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Inkantie 207, Virrat, Killinkoski

Killinkosken kylätaajamassa Virroilla myytävänä entinen urheilutalo / seurantalo, jonka toisessa siivessä remontoitu asunto. Talo on rakennettu järeästä hirrestä ja alapohjassa on reilu tuuletustila. Talo vaikuttaa hyväkuntoiselta ja terveeltä.

Taloon on tehty iso peruskunnostus vuosina 2010-2014. Asunnon seinät on lämpöeristetty, ikkunat uusittu, käyttövesijohdot ja viemärit uusittu sekä sähkölaitteet uusittu pääosin. Yksi huone on jätetty hirsipinnalle. Julhatilojen puolella mm. salin ulkoseinät on lisälämpöeristetty, ja juhlasali, ravintolatilat ja laitoskeittiö on remontoitu. Yläkerrassa on varastotilaa ja kellaritilaa on noin 45 m2.

Talo sopii monenlaiseen tarkoitukseen. Asunnon voi ottaa omaan käyttöön tai vuokrata. Seuratilojen puolta voi käyttää yritystoimintaan. Erinomaisesti tämä sopisi huutokauppayrittäjälle, mutta monia muitakin käyttötarkoituksia tälle varmasti löytyy. Hintakaan ei päätä huimaa.

Asunnon lämmitys toimii sähköpatterein kahdella pystymuurilla, puuhellalla ja pesutilojen lattialämmityksellä. Juhlasalissa on kaksi ilmalämpöpumppua lämmitykseen ja viilennykseen, lisäksi varalla on öljykäyttöinen kuumailmapuhallin. Ravintola ja keittiö lämpiää sähköpatterein ja yleisöwc-tiloissa on lattialämmitys.

Killinkoski on vireä kylä. Tehdasalueella on edelleen toimiva nauhatehdas sekä Wanha tehdas, jossa monenlaista kulttuuri- ym. toimintaa. Kylällä on myös kauppa, koulu ja päiväkoti. Seurantalon vieressä on urheilukenttä.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja käydään katsomassa.

Reija Kaskimäki, LKV, YKV
julkinen kaupanvahvistaja
040 5559 182

Perustiedot

Kohdenumero70056305
SijaintiVirrat, Killinkoski
Inkantie 207
TyyppiParitalo
HuoneistoselitelmäAsunto ja urheilutalo / seurantalo
Huoneiden lukumäärä5
SaunaEi saunaa
ParvekeEi
Asuinpinta-ala724,0 m2
Muut tilat0,0 m2
Kokonaispinta-ala802,0 m2
Lisätietoja pinta-alastaRakennus on entinen urheilutalo / seurantalo, jossa on asunto sekä iso sali, näyttämö, aula, ravintola sekä wc- ym. tiloja. Asunto-osassa on olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta sekä ph/wc, pinta-ala noin 90 m2. Ravintola ja saliosa yht. noin 478 m2, kellari noin 45 m2 ja yläkertatilat (varastotiloja) noin 97 m2.
YleiskuntoHyvä
Kerros1
Rakennusvuosi1950
Tehdyt korjaukset ja remontitAsuntoon on tehty peruskorjaus vuosina 2012-2014 ja asennettu lisälämpöeristeet ulkoseiniin. Asunnon ikkunat uusittu 3-kertaisiksi ikkunoiksi. Vesijphdot, viemärit ja sähkölaitteet uusittu. Asuntoon on asennettu ilmastointi, puuhella ja huuva uusittu. Kiinteistö liitetty kunnalliseen vesijohto- ja viemäriverkkoon 2012. Olohuoneen pystymuurin suuaukkoon on tehty korjausmuuraus. Seurantalopuolelle tehty peruskunnostus 2010-2014. Juhlasali, ravintolatila, ravintolan keittiö sekä muut tilat on remontoitu ja uusittu. Salin ulkoseinät lisälämpöeristetty sisäpuolelta. Sähkön pääkeskus on uusittu ja alamittareilla voidaan seurata asunnon ja muiden tilojen sähkönkulutusta.
VapautuuVapautuminen sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta49 900,00 €
Myyntihinta49 900,00 €
Kiinteistövero266.29 EUR/v
Lisätietoja maksuistaVarainsiirtovero 4 % kauppahinnasta. Kaupanvahvistusmaksu tai sähköisen kaupankäyntijärjestelmän maksu.

Tilat ja materiaalit

Keittiön varustusAsunnossa kaapistot, jää-pakastinkaappi, sähköliesi keraamisella keittotasolla, puuhella, huuva ja astianpesukone. Tarjoiluaukko ruokailutilan puolelle. Ravintolapuolen keittiön koneet ja laitteet eivät sisälly kauppaan.
OlohuoneOlohuoneessa ikkunat kahteen ilmansuuntaan, pystymuuri sekä ruokailutila. Lattiassa laminaatti, jonka alla lankkulattia. Seinissä kipsilevyt tapettipinnalla.
MakuuhuoneToisessa makuuhuoneessa maalattu lankkulattia, ikkunat kahteen suuntaan, tapetoidut kipsilevyseinät. Vaatekaappi ja pystymuuri. Toisessa makuuhuoneessa maalattua lankkulattia, hirsiseinät sekä kaksi vanhaa vaatekomeroa.
KylpyhuonePesuhuone peruskorjattu 2009. Lattia ja seinät laatoitettu, lattiassa lattialämmitys. Varusteina wc-istuin, bide-suihku, pesuallas, peilikaappi, pesukoneliitäntä, pyykinpesukone, suihku ja ilmanvaihtokone.
Saunan kuvausEi saunaa.

Lisätiedot

LämmitysjärjestelmäSähkölämmitys patterein, pesuhuoneessa lattialämmitys. Puulämmitys oh:ssa ja mh:ssa pystymuurilla, keittiössä puuhella.
Kiinteistötunnus936-406-152-1
Tontin omistusOma
Tontin pinta-ala5 860,0 m2
RakennusmateriaaliHirsirunko
KattoTyyppi: Harjakatto / peltikate
ViemäriKunnan
IlmanvaihtoOsittain koneellinen, osittain painovoimainen.
EnergiatodistusKyllä
EnergialuokkaEnergialuokka: H
MaastoTasamaata, osin metsikköä, piha-alue sorapintainen.
KaavoitusKaavoittamaton
Lisätietoja kaavoituksestaVirtain kaupunki / kaavoitus ja rakentaminen, puh. vaihde 03 485 111
Muuta tärkeää tietoaKalusteet ja ravintolan koneet ja laitteet eivät sisälly kauppaan. Juhlasalissa on virallinen kokoontumistilan lupa yhteensä 273 henkilölle (annettu 6.11.2011). Yleisötilaan on asennettu lain vaatimat poistumistien merkinnät, jotka palavat aina. Talossa on pidetty pelastuslaitoksen virallinen tarkastus viimeksi vuonna 2020. Ravintolassa, yleisöwc -tiloissa ja keittiötilassa on erillinen säädettävä ilmastointi. Salia ja muita tiloja ei lämmitetä talvella. Yleisöwc -tiloissa ja keittiössä pidetty pieni lämpö (noin 5 C°) päällä talvella vesijohtojen vuoksi. Ulkona on tilava terassi / lastaustila. Terassilla on 2 kpl avattavia markiiseja sekä pariovet tavaran kuljetuksille. Terassin kaiteen voi poistaa lastauksen ajaksi.
Viat ja vahingotVesivahinko: ei
Kosteusvahinko: ei
Home-/mikrobi- tai muita sisäilmaongelmia: ei
Muita erityisiä ongelmia: ei

Välitysliike

Yhteystiedot Asuntokamari LKV Oy
Ostolantie 12, 63700 Ähtäri
reija.kaskimaki@asuntokamari.fi
040 555 9182
infoTäydelliset kohdetiedot saat tilaamalla myyntiesitteen, ota yhteyttä välittäjään.

Sovi esittely, kohdetta välittää: