Myytävät kohteet Ähtäri ja lähikunnat

Omakotitalo,  233,8 m2

4h+k+ph/wc+wc+kellarikerros sekä tupak+mh+kph

139 000,00 €

map Ähtärintie 75 A1 ja A2, 63700 Ähtäri

my_location Katso sijainti kartalla

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Ähtärintie 75 A1 ja A2, Ähtäri, Keskusta

Legendaarinen Ehosan kiinteistö sijaitsee Ähtärin keskustassa keskeisellä paikalla lähellä kaikkea. Vieressä on urheilukenttä ja tekonurmikenttä. Lähes viereen valmistuu vuonna 2024 Ähtärin uusi koulukampus 1-9 luokille. Kauppaan, kirjastoon ja terveyskeskukseen on lyhyt matka. Lapsiperheelle tai yrittäjälle sijainti on erinomainen. Kiinteistöllä on sähköliittymät, liittymät kunnalliseen vesijohto- ja viemäriverkostoon, kaukolämpöliittymä sekä valokuituliittymä.

Vuonna 1950 valmistunut asuinrakennus on peruskorjattu 2000 - ja 2010 -luvuilla lähes kauttaaltaan. Talo on jaettu kahdeksi huoneistoksi, jotka tarvittaessa voidaan yhdistää takaisin yhdeksi asunnoksi. Kellarikerros on koko talon kokoinen, kellarissa on tehty massiivinen remontti 2000 - ja 2010 -luvuilla - vain sisustustyöt jää uudelle omistajalle. Asunnon 1 asuintilat sijoittuvat kahteen kerrokseen ja asunto 2 sijaitsee alakerran päädyssä ja on vuokrattuna. Huoneet ovat avaria ja valoisia. Pääasunnon eteiseen on jätetty ihastuttava sormipaneeli muistuttamaan 1950 -sisustustyylistä ja niin ikään talon päädyssä on vanhan ajan lasiterassi. Päädyssä olevalla avoterassilla on myös palju.

Tontin tunnetuin rakennus on entinen elokuvateatteri, joka nykyisin toimii varastona. Teatterin sisustus on säilynyt elokuvateatterin aikuisena ja mm. tutut rivipenkit on yhä paikallaan. Paikallaan on myös viimeisin projektori, jolla elokuvia on näytetty. Pihassa on myös vuonna 2014 rakennettu tynnyrisauna sekä vanha autotallirakennus.

Tontti on iso ja rakennusoikeutta on vielä reilusti jäljellä. Jos etsit itsellesi tilavaa kotia ja mahdollisesti myös yritystoiminnalle tilaa, tämä voi olla etsimäsi. Jos kiinnostuit, niin soita ja varaa aika henkilökohtaiseen esittelyyn:

Reija Kaskimäki, LKV, YKV
julkinen kaupanvahvistaja
040 5559 182

Perustiedot

Kohdenumero21755802
SijaintiÄhtäri, Keskusta
Ähtärintie 75 A1 ja A2
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä4h+k+ph/wc+wc+kellarikerros sekä tupak+mh+kph
Huoneiden lukumäärä5
Makuuhuoneiden lukumäärä4
SaunaOma sauna
ParvekeEi
Asuinpinta-ala233,8 m2
Muut tilat126,2 m2
Kokonaispinta-ala360,0 m2
Lisätietoja pinta-alastaAsuinrakennuksessa kaksi erillistä asuntoa. Asunto A1: Alakerrassa olohuone + ruokailuhuone, keittiö, kaksi eteistä, wc ja lasikuisti, yläkerrassa kolme makuuhuonetta, wc/ph, aula ja sivukkaat. Kellarikerros osin viimeistelemätön, kellarikerroksessa saunalle ja pesuhuoneelle tilavaraus, harrastehuone, kaksi varastohuonetta, portaiden alla varaus wc:lle, tekninen tila ja vanha autotalli / varasto. Asunnon A1 huoneistoala 185 m2 (ilman kellaria). Asunto A2: Tupakeittiö, makuuhuone / työhuone ja kph. Asunnon A2 huoneistoala 48,8 m2. Kerrosala yhteensä 240 m2 ja kokonaisala 360 m2. Asuinrakennuksen tilavuus 903 m3.
Muut rakennuksetSaunarakennus, muita rakennuksia, autotalli
YleiskuntoHyvä
Kerros1-2 / 2
Rakennusvuosi1950
Tehdyt korjaukset ja remontit2006 keittiökaapisto ja kodinkoneet uusittu, takka asennettu, käyttövesijohdot ja viemärit uusittu, wc-tilat uusittu, tehty pintaremontit ja ja rakennettu päätyterassi. 2007 salaojat uusittu koko talon ympärille. 2008 kellarin ikkunat uusittu (kahta lukuunottamatta). Kaukolämpöliittymä otettu. 2011 alakerran ikkunat ja kaksi yläkerran ikkunaa uusittu. Kellarikerroksen peruskorjaus aloitettu. Kellarin lattiat avattu ja poistettu vanha rajenne (ei eutotallin osalta), lattiat valettu ja lattioihin asennettu vesikiertoinen lattialämmitys. Kaikki rakenteisiin tulevat uudet vesijohdot ja viemärit asennettu. Seinät eristetty. Alakerran as. A2 peruskorjaus aloitettu. 2014 peltikate uusittu (Ruukki Classic saumapeltikate), talo maalattu. A2 peruskorjaus valmis (keittiökaapistot, kodinkoneet, kph rakennettu ym.). 2017 olohuone remontoitu. 2019 lämmönvaihdin uusittu. Kellarikerroksen lattioihin TKR-käsittely (vesieristepinnoite), harrastehuoneen seinien levytys, huoneen sähköistys ja asennettu himmentävät valot, seinien ja kattojen maalausta.
VapautuuVapautuminen sopimuksen mukaan
VapautuuSopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta139 000,00 €
Myyntihinta139 000,00 €
Velkaosuuden maksuVelkaosuuden voi maksaa
Kiinteistövero470,00 € / vuosi
Lämmitys180
Lisätietoja maksuistaVarainsiirtovero 3 % kauppahinnasta. Kaupanvahvistusmaksu tai sähköisessä kaupankäyntijärjestelmässä menevä maksu.

Tilat ja materiaalit

Tilojen kuvausKellarikerroksessa valmiudet pesuhuoneelle ja saunalle sekä kodinhoitohuoneelle. Lisäksi harrastehuone ja varastotiloja.
OlohuoneRemontoitu 2017. Olohuoneen yhteydessä ruokailutila. Lattia vinyylikorkkia, seinät maalattu. Varaava takka / leivinuuni asennettu 2006.
Erillinen WCA1 -asunnon alakerrassa wc, jossa wc-istuin, pesuallas, allaskaapisto ja peili. Lattiassa laminaatti, seinät puolipaneloitu ja tapetoitu. Yläkerrassa wc / pesuhuone, jossa wc-istuin, pesuallas, peilikaappi ja suihku. Lattia ja seinät laatoitettu. Molemmat remontoitu 2006. Kellarikerroksessa valmius wc:lle.
Saunan kuvausTynnyrisauna pihalla, saunassa puulämmitteinen kiuas.
Saunan kiuasPuukiuas
Muut huoneetTerassi

Lisätiedot

LämmitysjärjestelmäKaukolämpö, kellarissa vesikiertoinen lattialämmitys, asuinkerroksissa patterit.
InternetValokuitu
Kiinteistötunnus989-406-38-3
Tontin omistusOma
Tontin pinta-ala3 393,0 m2
RakennusmateriaaliKivi, betoni Puurunko 1. ja 2. krs, kellari kivirakenteinen (betoni, harkko). Ulkovuoraus rapattu.
Tehdyt korjaukset ja remontit2006 keittiökaapistot ja kodinkoneet uusittu, takka asennettu, käyttövesijohdot ja viemärit uusittu, wc-tilat uusittu, tehty pintaremontit ja rakennettu päätyterassi. 2007 Salaojat uusittu koko talon ympärille. 2008 Kellarin ikkunat uusittu (kahta lukuunottamatta). Kaukolämpö asennettu. 2011 Alakerran ikkunat ja kaksi yläkerran ikkunaa uusittu. Kellarikerroksen peruskorjaus aloitettu. Kellarin lattiat avattu ja poistettu vanha rakenne (ei autotallin osalta), lattiat valettu ja lattioihin asennettu vesikiertoinen lattialämmitys. Kaikki rakenteisiin tulevat uudet vesijohdot ja viemärit asennettu. Seinät eristetty. Alakerran as A1 peruskorjaus aloitettu. 2014 peltikate uusittu (Ruukki Classic saumapeltikate), talo maalattu. A1 peruskorjaus valmis (keittiökaapistot, kodinkoneet, kph rakennettu ym.) 2017 olohuone remontoitu. 2019 lämmönvaihdin uusittu. Kellarikerroksen lattioihin TKR-käsittely (vesieristepinnoite), harrastehuoneen seinien levytys, huoneen sähköistys ja asennettu himmennettävät valot, seinien ja kattojen maalausta.
KattoTyyppi: Harjakatto
Kate: Saumapeltikate
Kunto: Hyvä, katto uusittu 2014
ViemäriKunnan
VesiOma, kunnan
EnergiatodistusEi ole
KaavoitusAsemakaava, Yleiskaava
Lisätietoja kaavoituksestaALK = Yhdistetyjen asuin- ja liikekerrostalojen korttelialue.
Viat ja vahingotVesivahinko: ei
Kosteusvahinko: ei
Home-/mikrobi- tai muita sisäilmaongelmia: ei
Muita erityisiä ongelmia: ei
LisätietojaTie perille, sähköliittymä siirtyy. Muita siirtyviä liittymiä: Kaukolämpö, valokuitu
Isännöitsijä

Välitysliike

Yhteystiedot Asuntokamari LKV Oy
Ostolantie 12, 63700 Ähtäri
reija.kaskimaki@asuntokamari.fi
infoTäydelliset kohdetiedot saat tilaamalla myyntiesitteen, ota yhteyttä välittäjään.

Sovi esittely, kohdetta välittää:

  • Omakotitalo, 233.8 m2
  • 4h+k+ph/wc+wc+kellarikerros sekä tupak+mh+kph
  • map Ähtärintie 75 A1 ja A2, 63700 Ähtäri
  • my_location Katso sijainti kartalla