Blogi

Tervetuloa seuraamaan blogiamme, jossa julkaisemme jatkossa tarinoita säännöllisen epäsäännöllisesti. Aiheet tulevat koskettamaan kiinteistönvälitystä, asunnon myyntiä ja ostoa ja ylipäätään kaikkea asunnon vaihtoon liittyvää.

20 vuotta sitten hyppäsin täysin tuntemattomaan maailmaan. Lähdin yrittäjäksi, perustin kiinteistönvälitystoimiston Ähtäriin. Kaikki oli uutta ja opeteltavaa riitti. Nyt 20 vuotta myöhemmin voin todeta, että valitsin oikean alan itselleni ja opeteltavaa riittää edelleen. Nyt Asuntokamari työllistää myös Tommin, joten voimme palvella asiakkaitamme tuplateholla.

Vuosi 2017 on meille juhlavuosi, joka tulee näkymään teemoissamme koko vuoden. 20 vuotta Asuntokamari on tehnyt työtä oman paikkakunnan hyväksi, maksanut tänne kaikki verot, luonut hyvinvointia ja edistänyt turvallista ja luotettavaa asuntokauppaa. On hienoa juhlia yhdessä 100-vuotiaan Suomen ja 150-vuotiaan Ähtärin kanssa. Onnea meille kaikille!

Asuntokamari on myös ainoa yksityinen, pankkivapaa kiinteistönvälitystoimisto alueellamme. Siitä, että emme ole riippuvuussuhteessa pankkeihin tai vakuutusyhtiöihin, on suurta etua asiakkaillemme. Asiakkaillamme on täysi vapaus päättää, mitä pankkia tai vakuutusyhtiötä käyttävät ilman pelkoa painostavasta markkinoinnista. Tätä tukee myös uusi erityissäännös kuluttajansuojalaissa, joka estää pankkien kytkykaupan luotonannossa. Luottotarjouksen ehtona ei saa olla, että asiakas tekee samalla sopimuksen toisesta palvelusta, esimerkiksi vakuutuksesta tai kiinteistönvälityksestä, luotonantajan tai tämän kanssa yhteistoiminnassa toimivan tahon kanssa. Asiakkaalla on siis oikeus itse valita myös välittäjänsä kaikissa tilanteissa.

Yksityiset kiinteistönvälitystoimistot tekevät enemmän kauppoja kuin yksikään pankkisidonnainen ketjuvälittäjä. Meillä on myös eniten myytävää, eniten toimistoja ja eniten välittäjiä. Olemme myös verkostoituneita, vaikka emme saman värin alla toimikaan. Maantieteellisesti toimimme koko Suomen alueella yrittäjävetoisesti. Tiedämme, mitä Marko Mikkelissä puuhaa ja kuinka kauppa käy Kokkolassa Marja-Liisalla. Koska Asuntokamari on myös Suomen Kiinteistönvälittäjien Laatuyritys, voidaan todella sanoa, että asiakas saa rahoilleen vastinetta keskimääräistä enemmän valitessaan meidät välittäjäksi.

Puhutaan lähiruoasta ja lähipalveluista. Myös yrittäjävetoinen, paikallinen välittäjä tarjoaa sitä lähipalvelua. Kun valitset paikallisen yrittäjän välittäjäksesi, teet kokonaisvaltaisesti parhaan ratkaisun. Meille paikallisen hyvinvoinnin edistäminen on sekä itsestäänselvyys että elinehto. Ilman asiakkaitamme ei olisi myöskään meitä. Luodaan yhdessä hyvinvointia!

Reija Kaskimäki

Asuntokamari LKV Oy